Roza apartmanház Medulin

By adriatour.hu No comments

Ez az egykor kis halászfalú mára nyüzsgő életű nyaralóhely melyet élénk növényvilág és nagyon kedvező éghajlat jellemez.

A településhez nagyon szép strandok tartoznak, a Medulin-öbölben pedig a vízi sportot kedvelőknek ideális lehetőségek állnak a rendelkezésükre. A Roza apartmanházak három, vagy négy fő elhelyezésére biztosítanak kényelmes itt tartózkodást.

Minden épületben jól felszerelt konyha és étkező, fürdőszoba és nagyon szép kilátást biztosító erkély található. A konyhában az önellátáshoz minden felszerelés, elektromos berendezés biztosítja a használatát. Kisgyermekkel érkező vendégek a kicsi négy éves koráig ingyenes gyermekkedvezményben részesülnek.

Az apartmanház a a tengerparttól kis távolságra található. A strand homokos – köves talaja mellett nagyon szépen kiépített strand is várja a napozni, fürödni vágyókat.

Az udvarban grillezési lehetőség biztosított, az apartmanház mellett autó parkoló van kialakítva. A közelben étterem és üzlet biztosít kikacsolódási illetve vásárlási lehetőséget.

A közelben sok lehetőség nyílik a kirándulásra, városlátogatásra, vagy a táj szépsége, a dimbes-dombos erdős vidék adta lehetőség a túrázásra igen alkalmas.