Posejdon apartman Orebic

By adriatour.hu No comments

Orebics városka lakossága valamikor a hajózásból és a halászatból valamint a kereskedésből biztosította a megélhetését. Dalmácia leghosszabban elnyúló riviérája itt található.

Ma már a városka pezsgő életű üdülővé nőtte ki magát. A kirándulók kedvenc helye a Szent Illés csúcs melynek közelében egy kolostor megtekintésére van lehetőség.

A partszakaszon kavicsos-sziklás kis öblök ez mellett a város saját jól felszerelt, szép környezetben levő strandja várja a fürödni, napozni vágyó turistákat.

A Posejdon apartman a városka főutcájában található, az ideérkező vendégek konyhasarokkal ellátott, kényelmes elhelyezést biztosító apartmanházban töltheti a nyaralásukat. Az épület két emeletén a szobák klimatizált , félpanziót kínáló ellátásban részesítik a lakóikat.

A házak előtt biztonságos parkoló található. A strand apró kavicsos tengerparton található. A tengerparton jó szórakozást, kikapcsolódást biztosítanak a sportolási lehetőségek. Az esti mulatságot a városkában található kellemes és hangulatos szórakozó helyek biztosítják az üdülő vendégek számára. K Az ellátás büfé jellegű, a vacsora menüválasztással oldható meg. Négy menüből választhatnak.