Hotel Park Korcula

By adriatour.hu No comments

Nagyon jó lehetőség felfedezni Korculát, az azonos nevű dél-dalmát szigeten található történelmi és idegenforgalmi központot, ebben a városban született a híres világutazó, Marco Polo. A belvárosában található hangulatos kis terei, kacskaringós keskeny sikátorai és az itt tapasztalható eredeti mediterrán atmoszféra miatt az Adria megszállottai legtöbbször ezt a várost a kis Dubrovnikként emlegetik. Csodálatos látvány a híres dalmát kőfaragómesterek évszázados építészeti remekeinek megtekintése, az esték sem unalmasak ebben a városban mert a helybéliek látványos bemutatót tartanak a sziget egyedi és sajátos hagyományának számító “moreska” nevű vitézi táncjátékból!

A HOTEL PARK kétcsillagos szálloda, 135 felújított szobájában a zuhanyzó és wc mellett televízió és a tengerre néző balkonnal kellemes szálláshelye a vendégeknek. A szálloda három pavilonból áll, mely egyszerűen berendezett. Nagyon népszerű a vendégek körében, mivel nemcsak nyugodt nyaralóhely de a tengerhez is közvetlen közel épült és a városközpont is rövid sétával érhető el.

Parkolás a szálláshelytől alig 100 m-re fekvő parkolójában (ingyenes). A sportoláshoz a tengerparton többféle lehetőség adott, lehet itt kenut, szörföt és hajót is kölcsönözni. A tenger víz csodálatosan tiszta és hőmérsékletét tekintve élvezet fürdést biztosít.

A szálloda éttermében az ellátás all inclusive, büféreggeli • büféebéd • délután sütemények, kávé és tea • büfévacsora. Az étkezésekhez helyi alkoholos és alkoholmentes italok kerülnek felszolgálásra. A szálloda bárjában az esti órákban jó szórakozásra van lehetőség.