Belvedere Resort Vrsar

By adriatour.hu No comments

Vrsar a Limszki-fjord közvetlen bejáratánál található kedves kis halászfalú. A faluban a kis házak teraszos doboldalra épültek, nagyon hangulatos elbűvölő látványt nyújtanak. Közvetlen közelében nagyon látványos kis zöld szigetek találhatók. A híres Dusan Dzamorja szobrászművész szoborpark megtekintése igazi élményekben gazdag programot kínál.

A négycsillagos Belvedere Resort lépcsőzetesen megépített apartmanok mindegyike pazar felszereléssel, fürdőszobával és szép kilátást biztosító erkéllyel várja a turistákat. Az óvárostól csak kis távolságra elhelyezkedő üdülőterület a sziklás, homokos valamint szépen kiépített tengerparttól is csak pár percnyi távolságra helyezkedik el. A háromágyas stúdiók azonos elrendezésűek és berendezésük is megegyezik.

Az apartmanokban és a stúdiókban levő konyhasarokban minden felszerelés és elektromos berendezés biztosítja van az önellátás feltételeihez. Az üdülő területén édesvizű medencék vannak, a napozóágyak és a napernyők ingyen használhatók azonban a strandon térítés ellenében lehet igénybe venni. A kicsiknek szép környezetben játszótér biztosít jó szórakozást. A kikapcsolódáshoz klimatizált éttermek és jó szórakozást ígérő bárok találhatók.

A sportolást kedvelők viszont nagyon sok lehetőség közül választhatnak úgy a labdajátékok mint a vízi sportok terén.